Comanda BLACKJAK si primesti un voucher pentru un tratament GRATUIT cu ingrasamantul NPK sau cu Fertilizantul Foliar UNIBORE

  • NPK
  • UNIBORE
  • Ati ales bonus NPK

  • Sunt deacord cu procesarea informatiilor conform GDPR. Pentru detalii click pe link-ul de mai jos
  • Politica date personale
  • Ati ales bonus UNIBORE

  • Sunt deacord cu procesarea informatiilor conform GDPR. Pentru detalii click pe link-ul de mai jos
  • Politica date personale

BLACKJAK TOAMNA

detalii produs

Profitul incepe din sol!

Solul este bazinul cu nutrienti al plantelor! Refacerea humusului, imbunatatirea structurii, stimularea microorganismelor benefice si deblocarea elementelor nutritive stau la baza pastrarii fertilitatii solului – cheia unor productii mari si de calitate.

Solutia?

BLACKJAKinovator si diferit fata de restul produselor prin continutul ridicat si complet in acizi humici. Stimuleaza dezvoltarea generala a plantei, incepand cu rasarirea. Creste absorbtia ingrasamintelor prin corectia pH-ului la nivelul radacinii si reduce pierderile de apa si nutrienti prin levigare, avand un puternic efect chelatant. Reface fertilitatea solului si este 100% ecologic, fara a avea dezavantajele ingrasamintelor naturale clasice (seminte de buruieni, oua de daunatori).

Se recomanda a fi aplicat la toate culturile agricole, inainte de semanat/plantare, in doza de 4,0 – 5,0 L/ha pe toata suprafata (tratament la sol) sau 2 L/ha tratament in benzi.
Prin utilizarea produsului BLACKJAK se poate observa o crestere a humusului in sol cu aproximativ 7%.
Sporul de productie este de 300 kg/ha la cultura de rapita – 400 kg/ha la cultura de grau.

Retine

REȚINE! BLACKJAK Potenta solului TAU!
Comanda acum BLACKJAK si primesti un voucher pentru o cantitate GRATIS de ingrasamant NPK sau de fertilizant foliar UNIBORE.

Voucherul Blackjak + Unibore se poate folosi la culturile BIO!

** Prin completarea datelor de mai sus sunt de acord ca Aectra sa prelucreze datele cu caracter personal cf. Legilor in vigoare