Comanda MILLERPLEX si primesti un voucher pentru un tratament GRATUIT cu Fertilizant Foliar – FertiCig Light sau FertiCig Start

  • FertiLight
  • FertiStart
  • Ati ales bonusul "FertiCig LIGHT"
  • Sunt deacord cu procesarea informatiilor conform GDPR. Pentru detalii click pe link-ul de mai jos
  • Politica date personale
  • Ati ales bonusul "FertiCig START"
  • Sunt deacord cu procesarea informatiilor conform GDPR. Pentru detalii click pe link-ul de mai jos
  • Politica date personale

MILLERPLEX TOAMNA

detalii produs

Biostimulatorul infratirii!

Plantele sunt foarte sensibile cand sunt mici! La culturile de cereale paioase, o infratire corespunzatoare in toamna si un sistem imunitar intarit la intrarea in iarna sunt factori critici in obtinerea unor productii mari si de calitate.

Solutia?

MILLERPLEX – inovator si diferit fata de restul produselor prin continutul complex de extract de alge marine, aminoacizi, citokinine si multivitamine. Citokininele si multivitaminele stimuleaza dezvoltarea generala a plantei, incepand cu stadiul de 3-5 frunze, asigurand o infratire corespunzatoare si influentand de timpuriu elementele de productivitate. Aminoacizii si extractul de alge marine economisesc energia plantei si maresc concentratia sucului celular, determinand o rezistenta mai buna la factorii de stres din iarna. In plus, MILLERPLEX® este usor de absorbit chiar si in conditii dificile, gratie adjuvantului pe baza de ulei incorporat.

Se recomanda a fi aplicat foliar la culturile de grau si orz, in stadiile timpurii de dezvoltare (3-5 frunze), in doza de 0,5 L/ha, de preferat impreuna cu un fertilizant foliar pe baza de magneziu sau fosfor. La grau, sporurile de productie obtinute prin aplicarea MILLERPLEX® au fost de 4-500 kg/ha, iar indicii de calitate au fost imbunatatiti.

REȚINE! CU MILLERPLEX – Profitul se pregateste din timp!

Comanda acum MILLERPLEX si primesti un voucher pentru o cantitate GRATIS de fertilizant foliar FertiCig Light sau FertiCig Start, la alegere.

** Prin completarea datelor de mai sus sunt de acord ca Aectra sa prelucreze datele cu caracter personal cf. Legilor in vigoare