Comanda NHDELTA impreuna cu corectori de carenta si primesti un voucher pentru un tratament GRATUIT Fertilizant Foliar – FertiCig LIGHT / Unibore.

  • FertiCig LIGHT
  • UNIBORE
  • Ati ales bonusul pentru FertiCig Light
  • Sunt deacord cu procesarea informatiilor conform GDPR. Pentru detalii click pe link-ul de mai jos
  • Politica date personale
  • Ati ales bonusul pentru UNIBORE
  • Sunt deacord cu procesarea informatiilor conform GDPR. Pentru detalii click pe link-ul de mai jos
  • Politica date personale

TEHNOLOGIA NHDELTA TOAMNA

detalii produs

RETETA CAMPIONILOR!

Nutritia eficienta cu AZOT este baza unor productii mari si de calitate. Reducerea pierderilor prin levigare si volatilizare, consumul energetic redus in planta, orientarea plantelor spre crestere reproductiva (partea recoltabila) si mai putin spre crestere vegetativa, inseamna garantia unei investitii de succes.

SOLUTIA?

Tehnologia NHDelta – Revolutia in administrarea azotului, folosita deja cu succes la obtinerea recordurilor mondiale la grau si rapita:

La GRAU:  aplicarea din toamna a unui tratament cu 5 L/ha de NHDelta duce la obtinerea unui numar crescut de frati productivi si a unor radacini bine dezvoltate. In primavara, se recomanda 2-3 tratamente cu 5 L/ha de NHDelta aplicate in momentele critice ale culturii (la reluarea vegetatiei, la frunza stindard si la spic). Prin furnizarea de azot stabilizat sub forma ureica, plantele cresc mai viguroase, cu internodii mai mici si un numar crescut de spiculete fertile in spic.

La RAPITA: aplicarea din toamna a unui tratament cu 5 L/ha de NHDelta contribuie la obtinerea unui sistem radicular bine dezvoltat si a unei ramificari mai bune. In primavara, se recomanda 2 tratamente cu 5 L/ha de NHDelta aplicate la reluarea vegetatiei si pre-floral. Prin furnizarea de azot stabilizat sub forma ureica, plantele au tulpini puternice, rezista mai bine la stres si dezvolta un numar crescut de silicve fertile.

Cu azotul ureic stabilizat din gama de produse NHDelta, plantele consuma de 12 ori mai putina energie decat in cazul ingrasamintelor clasice pe baza de azot. In plus, dezvoltarea plantelor este canalizata mai mult spre productie si mai putin spre masa vegetala.

Tehnologia NHDelta sta la baza obtinerii recordurilor mondiale de productie la grau (16,7 tone/ha) si rapita (6,7 tone/ha), obtinute in Anglia.

RETINE! NHDelta – Calea spre productii Record!

Comanda acum NHDelta impreuna cu corectori de carente de ultima generatie AminoQuelant B sau Mg si primești un voucher pentru un tratament GRATUIT cu un Fertilizant Foliar, la alegere.

** Prin completarea datelor de mai sus sunt de acord ca Aectra sa prelucreze datele cu caracter personal cf. Legilor in vigoare