1. Este cel mai vechi biostimulator din lume, fiind utilizat cu succes in peste 70 de tari de pe cinci continente.
  2. Imbunateste fructificarea prin cresterea germinatiei polenului si dublarea lungimii tubului polinic.
  3. Creste acumularea de biomasa si productia prin marirea continutului in clorofila si a eficientei aparatului fotosintetic.

  1. Imbunateste semnificativ nutritia plantelor prin preluarea mai buna a elementelor nutritive, translocarea si asimilarea acestora (cresterea fluxului citoplasmatic).
  2. Influenteaza pozitiv elementele de productivitate (numar de flori, fructe, spiculete si silicve fertile). Determina producerea de fructe mai mari, uniforme si precocitatea recoltei.
  3. Imbunateste cu circa 10% productia la floarea soarelui prin reducerea portiunii sterile din centrul calatidiului.
  4. Creste energia germinativa a semintelor, asigurand o rasarire uniforma si o buna inradacinare, chiar si in conditii de stres.
  5. Creste rezistenta la accidente climatice (brume, ingheturi tarzii) si reduce pierderile cauzate de stresul abiotic (arsita, inghet, transplantare).
  6. Reduce stresul post-erbicidare si ajuta la recuperarea rapida a plantelor.
  7. Reduce pierderile cauzate de stresul biotic prin cresterea rezistentei la boli (mana, putregai, monilioza, antracnoza, alternarioza, etc).

Recomandarea AECTRA este aceea de a se aplica Atonik-ul impreuna cu un fertilizant foliar, pentru obtinerea unui efect sinergic de stimulare si nutritie.