Cel mai important eveniment

Peste 300 de fermieri de top si specialisti in nutritia plantelor sunt asteptati sa participe la Academia Aectra 2017 – cel mai important eveniment al anului din domeniu.

Sambata, 28 octombrie, incepand cu ora 16:30, va avea loc la Palatul Parlamentului (sala Nicolae Iorga) a doua editie a Academiei Aectra, forum dedicat prezentarii ultimelor evolutii din domeniul nutritiei plantelor. Evenimentul este organizat, in premiera in acest an, in parteneriat cu grupul media Agrointeligenta-BTVideo si va fi urmat de Balul Fermierilor, ocazie cu care participantii vor afla cine sunt fermierii din Top 300 Fermieri 2017. Seara se va incheia cu un dineu de gala si un recital de exceptie sustinut de Loredana si Banda Agurida.

Academia Aectra este răspunsul companiei Aectra Agrochemicals la nevoia fermierilor si specialistilor din agribusiness de a se informa în legătura cu ultimele cercetări și produse destinate nutritiei plantelor si cresterii profitabilitatii in ferme.
Si in acest an, participantii la eveniment vor beneficia de cunostintele si experienta unor specialisti din tara si strainatate. Printre subiectele acestei editii se numara adevarate provocari: ce este Azotul Inteligent sau Revolutia azotului? Cum a fost doborat recordul mondial la grau si rapita? Ce este Nutritia de precizie? Vor fi prezentate studii de caz despre unele din cele mai sensibile situatii cu care se confrunta agricultura românească, urmate de o sectiune de intrebari si raspunsuri.
Prima ediție a evenimentului Academia Aectra a avut loc in Brasov, în luna februarie 2015 si a adus în fața participanților un panel international de specialisti in agricultura. Printre temele care au fost abordate atunci s-au numarat: repornirea plantelor în vegetație, managementul stresului și al apei, cresterea energiei germinative prin tratamentul semintelor sau ameliorarea parametrilor fizico-chimici si biologici ai terenurilor arabile.
Compania Aectra Agrochemicals este lider in biostimulatori si activeaza de peste 25 de ani in domeniul furnizarii de solutii tehnologice inovative pentru fermierii români.
Obiectivul Aectra Agrochemicals în România este de a contribui activ la creşterea competitivităţii agriculturii româneşti, prin dezvoltarea de aplicaţii împreună cu partenerii săi care să se diferenţieze prin valoare, calitate şi marcă.