fbpx
Şoseaua Odăi, Nr. 341-345, Bucuresti
Luni-Vineri: 08:30 - 17:00

Tehnologie cultura de CĂPȘUNI

img_divider

Sporuri de productie si profit

img_divider


ATONIK este unul dintre cei mai vechi și mai utilizați biostimulatori de creștere și fructificare din lume, având mai multe mecanisme de acţiune la nivel biochimic, genetic și celular, datorită complexului de 3 fenoli din compoziția sa. Se aplică foliar, în doză de 60 ml/1000 mp, întotdeauna împreună cu MILLERPLEX 3-3-3, prima aplicare fiind înaintea înfloririi, pentru stimularea fecundării. Urmatoarea aplicare se va face la apariția primelor fructe, în vederea stimulării creșterii acestora.

Aplicat la tratamentul semințelor, în concentrație de 0.1%, Atonik crește energia germinativă a acestora.

ATENȚIE Se recomandă maximum 4 aplicări foliare într-un ciclu de vegetație scurt.

 

AGROCEAN B este un biostimulator de creștere cu conţinut ridicat în extract de algă marină Laminaria digitata (59,8%), cu rol în creşterea rezistenţei plantelor la condiţii de stres abiotic, la care se adaugă B și Mg, cu rol în creșterea fertilității grăunciorilor de polen și intensificarea procesului de fotosinteză. Se aplică la apariția a 10% din flori, în doză de 200 ml/1000 mp.

 

MILLERPLEX 3-3-3 este un biostimulator de creștere complex pe bază de citokinine, extras de alge, aminoacizi și multivitamine, având și rol de nutriție prin macro și microlementele conținute. Aplicat înaintea înfloririi, stimulează creșterea numărului de flori și gruparea acestora, determină creșteri laterale de noi lăstari viabili, ajutând totodată la dezvoltarea uniformă a fructelor (formă, culoare, luciu). Se aplică pe tot parcursul perioadei de vegetație, în doză de 50 ml/1000 mp și împreună cu ATONIK.

 

TERRA-SORB FOLIAR este un biostimulator de creştere performant pe bază de L-α-Aminoacizi liberi obţinuţi prin hidroliză enzimatică şi alte microelemente (Mn, B, Zn), importante pentru nutriţia plantelor. Aplicarea L-α-Aminoacizilor în condiții de stres abiotic (frig, secetă, temperaturi ridicate, etc.) este benefică și îmbunătățește recuperarea și performanța plantelor tratate. Terra-Sorb Foliar poate fi aplicat împreună cu tratamentele nutriţionale şi fitosanitare standard, îmbunătăţind absorbţia şi eficacitatea acestora. Se aplică foliar, în perioada de creștere a fructelor, în doză de 250 ml/1000 mp. Nu se amestecă cu produsele pe bază de cupru, sulf sau uleiuri minerale.

 

NUTRIENT EXPRESS 18-18-18 este un biostimulator de creștere complex, având în compoziția sa unică multe din principiile active pentru plante: extract de alge marine, aminoacizi, carbohidrați din surse naturale, multi-vitamine și un conținut ridicat de N, P, K și microelemente. Nutrient Express 18-18-18 este foarte utilizat în culturile intensive pentru creșterea vigorii plantelor, înflorire, fructificarea timpurie (precocitate) și dezvoltarea uniformă a fructelor. Se poate aplica pe tot parcursul perioadei de vegetație, la fiecare 7 zile, dar cu precădere după formarea fructelor și la intrarea acestora în pârgă, pentru creștere rapidă, acumularea de zaharuri și intensificarea culorii. Doza recomandată este de 250 g/1000 mp.

 

BLACKJAK este o suspensie concentrată de acizi humici, ulmici şi fulvici (20%), obținută din leonardită. Prin aplicarea produsului Blackjak se obţin o serie de beneficii: creşterea conţinutului de materie organică din sol, dezvoltarea sistemului radicular, creșterea disponibilității nutrienților din sol pentru plante și creşterea capacităţii solului de reţinere a apei și aerului. Blackjak se aplică la sol (prin fertirigare), înainte sau dupa transplantare, în doză de 500 ml/1000 mp. Se poate reveni cu aplicări intermediare la interval de 30 de zile.

La răsaduri se recomandă aplicarea în doză de 50 ml/30 L de apă, prin imersie, pentru stimularea dezvoltării rădăcinilor.

 

TERRA-SORB RADICULAR este un biostimulator de creştere performant pe bază de L-α-aminoacizi liberi obţinuţi prin hidroliză enzimatică şi alte elemente importante pentru nutriţia plantelor. Are un efect  rapid de creștere a rădăcinilor, îmbunătăţind absorbţia apei și a elementelor nutritive influențând pozitiv pornirea în vegetație a plantelor. Terra-Sorb Radicular se aplică împreună cu Blackjak prin fertirigare, înainte sau după transplantare, în doză de 1000 ml/1000 mp.

La răsaduri se recomandă aplicarea în doză de 100 ml/30 L de apă, prin imersie, pentru stimularea dezvoltării rădăcinilor.

Nu se amestecă cu produsele pe bază de cupru, sulf sau uleiuri minerale.

 

FertiCig START (12-52-5) este fertilizant foliar cu conținut ridicat de fosfor și microelemente, cu rol în dezvoltarea sistemului radicular. Se aplică la începutul perioadei de vegetație, în doză de 250 g/1000 mp.

 

FertiCig VERDE (15-0-0+2Mg+6SO3+ME) este fertilizant foliar cu conținut ridicat de azot și microelemente, cu rol în dezvoltarea sistemului radicular. Se aplică la începutul perioadei de vegetație, în doză de 250 g/1000 mp.

 

FertiCig UNIVERSAL (19-19-19) este fertilizant foliar cu conținut ridicat și echilibrat de N, P, K și microelemente, cu rol în sporirea creșterilor vegetative, acumulare de biomasă și asigurarea unor sporuri cantitative și calitative de producție. Se aplică pe tot parcursul perioadei de vegetație pentru suplinirea nevoilor nutritive ale plantelor, în doză de 250g/1000mp.

 

FertiCig KAPPA (13-5-40+ME) este fertilizant foliar cu conținut ridicat de potasiu și microelemente, cu rol în mărirea rapidă a fructului, crește timpurietatea și concentrația de zaharuri în fruct. Se aplică după înflorire până la coacerea fructelor, în doză de 250g/1000mp.

 

 AMINOQUELANT Ca este un produs inovator pentru corectarea deficiențelor de calciu, element esențial în întărirea epicarpului (pieliței) și pulpei fructelor, ușurând recoltarea, transportul și depozitarea acestora. Chelatarea calciului cu L-α-Aminoacizi liberi obţinuţi prin hidroliză enzimatică îl face mai ușor accesibil și translocabil, în special către vârfurile de creștere, unde acesta este de obicei deficitar. Se aplică de la începutul înfloririi până la formarea fructelor, în doză de 500 ml/1000 mp.

 

 

AMINOQUELANT Mg este un produs inovator pentru corectarea deficiențelor de magneziu, element esențial în procesul de fotosinteză, fiind constituentul central al moleculei de clorofilă. Magneziul participă activ în metabolismul calciului, carbonului, azotului și fosforului, precum și în alte reacții enzimatice din metabolismul plantei. Se aplică în alternanță cu produse pe bază de calciu, în doză de 500 ml/1000 mp.

 

CALCIG Ca-Mg – fertilizant foliar cu un conținut ridicat de calciu (22,5%), magneziu (3%), azot (17%) și mangan (0,15%). Calcig Ca-Mg ajută în protejarea plantei împotriva stresului hidric, împiedică procesul de crăpare al fructelor și căpățânilor plantelor legumicole. De asemenea, o aprovizionare corespunzătoare cu calciu protejează fructele (ardei, tomate, etc) împotriva arsurii solare, în perioadele cu radiație solară foarte ridicată. Se recomandă aplicarea în perioada de creștere activă a fructelor, în doză de 500ml/1000mp.

 

NHCa DELTA este un fertilizant pe bază de azot stabilizat și calciu, cu aplicare la sol, destinat optimizării nutriției cu azot a plantei. Produsul permite reducerea cu până la 30% a dozelor de îngrăşăminte convenţionale pe bază de azot, prin formularea unică ce face ca azotul amidic să fie stabilizat, oferind astfel o disponibilitate pe termen lung în sol. Elementul mineral Ca îmbunătăţeste diviziunea celulară și creșterea rezistenței țesuturilor. Se recomandă aplicarea la transplantare și la începutul perioadei de vegetație, în doză de 1000 ml/1000 mp.

 

FertiCig R START (14-40-13 + ME) este un îngrășământ sub formă de pulbere foarte solubilă (100%) în apă, cu conținut ridicat de fosfor, cu rol în dezvoltarea sistemului radicular. FertiCig R START se aplică prin fertirigare imediat după transplantare, în doză de 5-10 kg/1000 mp/săptămână.

 

FertiCig R VEGETATIV (25-5-5) este un îngrășământ sub formă de pulbere foarte solubilă (100%) în apă, cu conținut ridicat de azot, cu rol în stimularea creșterilor vegetative (lăstari și frunze). FertiCig R VEGETATIV se aplică prin fertirigare înaintea înfloririi și la începutul creșterii fructelor, în doză de 10-20 kg/1000 mp/săptămână.

 

FertiCig R ECHILIBRAT (20-20-20 + ME) este un îngrășământ sub formă de pulbere foarte solubilă (100%) în apă, cu conținut echilibrat în N, P, K, cu rol în completarea nevoilor nutriționale ale plantelor. FertiCig R ECHILIBRAT se aplică prin fertirigare de la formarea până la încetarea creșterii fructelor, în doză de 10-20 kg/1000 mp/săptămână.

 

FertiCig R PÂRGĂ (15-5-30+2 + ME) este un îngrășământ sub formă de pulbere foarte solubilă (100%) în apă, cu conținut ridicat de potasiu și azot, cu rol în creșterea fructelor și accelerarea intrării lor în pârgă. FertiCig R PÂRGĂ se aplică prin fertirigare la intrarea în pârgă, în doză de 10 kg/1000 mp/săptămână.

 

FertiCig R MATURARE (3-11-38+4 + ME) este un îngrășământ sub formă de pulbere foarte solubilă (100%) în apă, cu conținut ridicat de potasiu, cu rol în accelerarea maturării fructelor. FertiCig R MATURARE se aplică prin fertirigare în perioada de maturare a fructelor, în doză de 10 kg/1000 mp/săptămână.

 

NU-FILM P este un adjuvant pe bază de rășini de pin, cu rol în creșterea eficacității tratamentelor fitosanitare și îmbunătățirea randamentului fertilizanților foliari. Pe lângă dispersia uniformă a substanțelor aplicate pe frunze, creșterea aderenței și a absorbției acestora, produsul asigură și protecția la spălare timp de 7-10 zile. Se aplică asociat cu orice tratament fitosanitar și de fertilizare foliară, în doză de 30 ml/1000 mp.

 

Interested In This Service? Make An Appointment