Fabricat în România. Asta ar putea fi prima fraza a introducerii portofoliului de fertilizanți FertiCig. Toate produsele din această gamă se fac în România, la Câmpia Turzii și acoperă toate nevoile fermierilor din țara noastră. Aectra oferă atât fertilizanți lichizi, cât și fertilizanți hidrosolubili. Aceștia se pot aplica fie foliar, fie prin irigarea cu picurare. Mai mult, comercializăm și corectori de carențe pentru fiecare cultură.

Legumicultorii români au parte de o gamă completă de fertilizanți radiculari, comercializați sub denumirea de FertiCig-R. Sub această umbrelă avem fertilizantul FertiCig-R Start, un produs cu conținut ridicat în fosfor, care ajută la înrădăcinare, FertiCig-R Echilibrat – cu un conținut de 20-20-20 fosfor-azot-potasiu și microelemente, potrivit pentru perioada de crestere vegetativa si fertilizantii FertiCig-R Maturare și FertiCig-R Pârgă, produsele de fertilizare indicate pentru stadiile finale ale culturilor. În plus, fermierii care au investit în culturile legumicole au parte și de un fertilizant foliar lichid, cu un conținut ridicat în calciu, azot și magneziu, care asigură legumelor o durată mai mare de viață pe raft. Este vorba de CalCig Ca-Mg.

Cultura de porumb, una foarte importantă în România, ne-a determinat să dezvoltăm un fertilizant foliar cu o compoziție bogată în zinc, azot și sulf, FertiCig Maize. Acesta se aplică la 4-6 frunze adevarate ale porumbului, pentru a crește activitatea enzimatică în interiorul plantei.

NutriCig, produsul nostru fanion, este singurul fertilizant foliar fabricat în România care conține 20% azot, 20% fosfor, 20% potasiu și microelemente în formă lichidă – forma preferata de majoritatea fermierilor români. Scopul acestui produs este de a ajuta plantele în perioada de creștere vegetativă, atunci cand este nevoie de un aport nutrițional echilibrat.

Corectorii de carențe au un loc bine stabilit în portofoliul nostru și sunt destinați, în special, nevoilor specifice culturilor. Fie ca vorbim de carențele de Bor, în cazul culturilor oleaginoase sau al sfeclei de zahăr, – carențele de Magneziu și Sulf, în cazul culturilor de cereale păioase, – de Zinc, în cazul culturii de porumb, sau de Calciu ușor disponibil, în cazul culturilor horticole, avem fertilizanții potriviti pentru fiecare cultura și moment de aplicare în parte. Prin conținuțul ridicat de azot și de elemente nutritive secundare și microelemente, FertiCig Microelemente este un produs bine plasat în fermele din România, fiind produsul ideal pentru preventia oricaror carente nutritionale.

Deținem o gamă completă și complexă de fertilizanți foliari și în fiecare an dezvoltă noi produse specifice cerințelor fermierilor din România. Gama completă de fertilizanți poate fi accesată și pe site-ul https://www.aectra.ro/categorie-produs/fertilizanti-foliari/.

Este momentul să fim încrezători în produsele fabricate în țara noastră!