Alege din meniu un produs, completează talonul și primești prin email un voucher pentru un tratament GRATUIT cu produsul selectat

ATONIK - MECANISMUL SUCCESULUI!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

ATONIK – Mecanismul Succesului!

detalii produs
Avantaj fermier între 13% și 19%! – Pentru comenzi de minimum 20 L de ATONIK (35 ha)

PROFIT DE LA FIECARE FLOARE!

Polenizarea și fecundarea cu succes sunt CHEIA obținerii unor producții ridicate, indiferent că vorbim de cultură mare, legumicultură, pomicultură sau viticultură.

Soluția?

ATONIK – cel mai vechi biostimulator de creștere și fructificare din lume, care influențează semnificativ elementele de productivitate ale plantelor (crește numărul de inflorescențe, procentul de grăunciori de polen fertili, dublează lungimea tubului polinic, crește MMB).

Descarcă voucherul, stabilește suprafața pe care vrei să aplici produsul și comandă acum ATONIK la Distribuitorul tău preferat! În plus, voucherul Aectra îți oferă un tratament gratuit cu produsul ales de tine.

ATONIK mărește numărul de spiculețe fertile la grâu și de silicve fertile la rapiță, stimulează reacția de apărare a plantelor la stresul abiotic și biotic și crește cantitatea și calitatea recoltelor.

Cu ATONIK, fermierii pot reduce numărul de semințe seci din centrul calatidiului de floarea soarelui și ajută plantele să parcurgă perioadele dificile din perioada înfloritului. Astfel își pot maximiza profitul obținut per hectar.

Se recomandă a fi aplicat, în doză de 0,6 L/ha, la cereale păioase la apariția frunzei stindard, la rapiță înainte de înflorire, la floarea soarelui în stadiul de buton floral, la porumb la începutul perioadei de creștere.
Sporurile de producție obținute la cultura de grâu au fost de 6-700 kg/ha, iar la culturile de rapiță și floarea soarelui de 4-500 kg/ha.

REȚINE! ATONIK – Cheia succesului unor producții mari și de calitate

Recomandarea Aectra este aceea de a se aplica Atonik-ul împreună cu un fertilizant foliar, pentru obținerea unui efect sinergic de stimulare și nutriție.

** Prin completarea datelor de mai sus sunt de acord ca Aectra sa prelucreze datele cu caracter personal cf. Legilor in vigoare