Comanda ATONIK si primesti un voucher pentru un tratament GRATUIT cu FertiCig LIGHT sau ALFAMETRIN

  • FertiCig LIGHT
  • ALFAMETRIN
  • Ati ales bonusul "FertiCig Light"
  • Sunt deacord cu procesarea informatiilor conform GDPR. Pentru detalii click pe link-ul de mai jos
  • Politica date personale
  • Ati ales bonusul "Alfametrin"
  • Sunt deacord cu procesarea informatiilor conform GDPR. Pentru detalii click pe link-ul de mai jos
  • Politica date personale

ATONIK TOAMNA

detalii produs

MECANISMUL SUCCESULUI!

Polenizarea si fecundarea sunt elemente cheie in obtinerea unor productii ridicate, indiferent ca vorbim de cultura mare, legumicultura, pomicultura sau viticultura.

Solutia?

ATONIK – cel mai vechi biostimulator de crestere si fructificare din lume, care influenteaza semnificativ elementele de productivitate ale plantelor (creste numarul de inflorescente, procentul de graunciori de polen fertili, prin dublarea lungimii tubului polinic, creste MMB).

Atonik reduce numarul de seminte seci din centrul calatidiului de floarea soarelui, mareste numarul de silicve fertile la rapita si de spiculete fertile la grau, stimuleaza reactia de aparare a plantelor la stresul abiotic si biotic si creste cantitatea si calitatea recoltelor.

Cu ATONIK, fermierii pot ajuta plantele sa parcurga perioadele dificile din perioada infloritului si isi pot maximiza profitul obtinut per hectar.

Se recomanda a fi aplicat, in doza de 0,6 L/ha, la floarea soarelui in stadiul de buton floral, la porumb la inceputul perioadei de crestere, la rapita inainte de inflorire, la cereale paioase la aparitia frunzei stindard.

Sporurile de productie obtinute la cultura de grau au fost de 6-700 kg/ha, iar la culturile de rapita si floarea soarelui de 4-500 kg/ha.

RETINE! ATONIK – Cheia succesului unor productii mari si de calitate

Comanda acum Atonik si primesti un voucher pentru tratament GRATUIT la alegere cu un Fertilizant Foliar ( FertiCig LIGHT ) sau Insecticid ( Alfametrin ).

Recomandarea Aectra este aceea de a se aplica Atonik-ul impreuna cu un fertilizant foliar, pentru obtinerea unui efect sinergic de stimulare si nutritive.

** Prin completarea datelor de mai sus sunt de acord ca Aectra sa prelucreze datele cu caracter personal cf. Legilor in vigoare