Alege din meniu un produs, completeaza talonul si primesti un voucher pentru un tratament GRATUIT cu produsul selectat

  • Sunt de acord cu procesarea informatiilor conform GDPR. Pentru detalii click pe link-ul de mai jos
  • Politica date personale

BLACKJAK

detalii produs

PROFITUL ÎNCEPE DIN SOL!

Solul este bazinul cu nutrienți al plantelor! Refacerea humusului, îmbunătățirea structurii, stimularea microorganismelor benefice și deblocarea elementelor nutritive stau la baza păstrării fertilității solului – cheia unor producții mari și de calitate.

Soluția?

BLACKJAK – Biostimulatorul extras în mod natural din cea mai pură Leonardită, inovator și diferit față de restul produselor prin conținutul ridicat și complet de substanțe humice.

Descarcă voucherul, stabilește suprafața pe care vrei să aplici produsul și comandă acum BLACKJAK la Distribuitorul tău preferat! În plus, voucherul Aectra îți oferă un tratament gratuit cu produsul ales de tine.

BLACKJAK – stimulează dezvoltarea generală a plantei, începând cu răsărirea. Crește absorbția îngrășămintelor prin corecția pH-ului la nivelul rădăcinii și reduce pierderile de apa și nutrienți prin levigare, având un puternic efect chelatant. Reface fertilitatea solului și este 100% ecologic, fără a avea dezavantajele îngrășămintelor naturale clasice (semințe de buruieni, ouă de dăunători).

Se recomandă a fi aplicat la toate culturile agricole, înainte de semănat/plantare, în doză de 4,0 – 5,0 L/ha pe toata suprafața (tratament la sol) sau 2 L/ha tratament în benzi.
Prin utilizarea produsului BLACKJAK se poate observa o ameliorare a structurii solului, o creștere a humusului cu 7%, iar sporurile de producție obținute depășesc 4-500 kg/ha.

Reține!

BLACKJAK – POTENȚA SOLULUI TĂU!

** Prin completarea datelor de mai sus sunt de acord ca Aectra sa prelucreze datele cu caracter personal cf. Legilor in vigoare