Comanda MILLERPLEX si primesti un voucher pentru un tratament GRATUIT cu FertiCig VERDE!

  • Ati ales bonusul "FertiCig LIGHT"
  • Sunt deacord cu procesarea informatiilor conform GDPR. Pentru detalii click pe link-ul de mai jos
  • Politica date personale

MILLERPLEX TOAMNA

detalii produs

PROFITUL SE PREGATESTE DIN VREME!

Plantele sunt foarte sensibile cand sunt mici! O pornire buna dupa rasarire, o radacina bine dezvoltata si un sistem imunitar intarit asigura o buna dezvoltare si rezistenta a plantelor in stadiile timpurii de crestere – cheia unor productii mari si de calitate la culturile de primavara.

SOLUTIA?

MILLERPLEXinovator si diferit fata de restul produselor prin continutul complex de extract de alge marine, aminoacizi, citokinine si multivitamine. Stimuleaza dezvoltarea generala a plantei, incepand cu stadiul de 2-4 frunze. Creste absorbtia si transportul apei si nutrientilor in planta prin dezvoltarea unui sistem radicular viguros, accelerand procesele metabolice. Influenteaza de timpuriu elementele de productivitate ale plantei si da culturii o toleranta mai mare la stresul biotic si abiotic. Corecteaza carentele de nutritie prin microelementele continute si este usor de absorbit chiar si in conditii dificile, gratie adjuvantului pe baza de ulei incorporat.

Se recomanda a fi aplicat foliar la toate culturile de primavara, in stadiile timpurii de dezvoltare (2-6 frunze), in doza de 0,5 L/ha, de preferat impreuna cu un fertilizant foliar. La porumb, sporurile de productie obtinute prin aplicarea Millerplex au fost de 5-600 kg/ha, iar recoltarea s-a facut cu 7-10 zile mai devreme fata de martorul netratat.

RETINE! CU MILLERPLEX – Profitul se pregateste din timp!

Comanda acum MILLERPLEX si primesti un voucher pentru un tratament GRATUIT cu fertilizantul foliar FertiCig VERDE.

** Prin completarea datelor de mai sus sunt de acord ca Aectra sa prelucreze datele cu caracter personal cf. Legilor in vigoare