Detalii Tehnologie

Alege din meniu un Pachet, completează talonul și primești un voucher pentru un tratament GRATUIT cu fertilizantul radicular FertiCig-R

Pachete Horticultura

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Pachetele Aectra – Horticultură

Avantaj fermier între 13% și 18%! – Vezi mai jos ofertele

Productivitate, calitate, timpurietate!

Vrei producții mult peste medie, fructe uniforme și rezistențe la transport și depozitare? Vrei să ai pepeni și căpșune cu un conținut de zahăr mai mare și de un roșu mai intens? Vrei să fii primul pe piața cu legumele tale și să primești prețul cel mai bun?

SOLUȚIA?

Pachetele Aectra pentru Horticultură – cea mai valoroasă combinație de biostimulatori și fertilizanți foliari, gândită specific pentru fiecare cultură și stadiu de dezvoltare al acesteia și testată de ani de zile de fermierii români, atât în câmp, cât și în solarii.
Descarcă pachetele de nutriție potrivite culturii tale, stabilește suprafața pe care vrei să aplici tehnologia Aectra și comandă acum Pachetele Aectra – Horticultură la Fitofarmacia sau Distribuitorul tău preferat! În plus, voucherul Aectra îți oferă un tratament gratuit cu îngrășământul radicular cu grad ridicat de solubilitate FertiCig-R.

Căpșuni – avantaj fermier de până la 17%
Preț de listă de la 436 de lei pentru 1000 mp

Pachetele de nutriție și stimulare Aectra pentru cultura de căpșuni acoperă toate cele 3 etape principale ale culturii: creștere și înflorire, formarea fructelor și maturarea acestora. Testările anuale au demonstrat că aplicarea Tehnologiei Aectra duce la sporuri de producție de 3-400 kg/1.000 m2 și o timpurietate de 7-10 zile. În plus, fructele sunt uniforme, au o culoare interioară de un roșu mai intens, luciu, gust mai dulce și pulpa mai crocantă.

Pepeni – avantaj fermier de până la 18%
Preț de listă de la 799 de lei pentru ½ hectare

Pachetele de nutriție și stimulare Aectra pentru cultura de pepeni țin cont de toate cele 3 etape principale ale culturii: creștere și înflorire, formarea fructelor și maturarea acestora. Testările anuale au demonstrat că aplicarea Tehnologiei Aectra duce la sporuri de producție de 9-10 tone/hectar și o timpurietate de 7-10 zile. În plus, pepenii au o culoare interioară de un roșu mai intens, un indice brix mai mare cu 2-3 unități și pulpa mai crocantă.

Solanacee – avantaj fermier de până la 18%
Preț de listă de la 491 de lei pentru ½ hectare

Pachetele de nutriție și stimulare Aectra pentru tomate, ardei sau vinete în câmp (solanacee) asigură necesarul de nutriție al plantelor și sustinerea acestora în momentele de stres fenologic sau extern. Rezultatele obținute an de an de fermierii din principalele bazine legumicole au arătat creșteri de producție de 20-25% față de loturile martor. Fructele se caracterizează prin uniformitate, luciu mai intens, gust mai pronunțat și fermitate mai mare a pulpei.

Castraveți în solar – avantaj fermier de 14%
Preț de listă de 338 de lei pentru 1000 mp

Pachetul de nutriție și stimulare Aectra pentru castraveți în solar include cei mai importanți biostimulatori, fertilizanți foliari, radiculari și corectori de carențe, pentru a ajuta plantele în principalele momente de dezvoltare ale culturii. Prin aplicarea tehnologiei de nutriție Aectra s-au obținut sporuri de producție de peste 2.000 kg/1.000 m2, o timpurietate de 5-7 zile și fructe uniforme cu fermitate ridicată.

REȚINE!  Pachetele Aectra – Horticultură –  NUTRIȚIE ȘI STIMULARE COMPLETE!

** Prin completarea datelor de mai sus sunt de acord ca Aectra sa prelucreze datele cu caracter personal cf. Legilor in vigoare