Alege din meniu un produs, completează talonul și primești un voucher pentru un tratament GRATUIT cu produsul selectat

  • Culturi de grau
  • Culturi de rapita
  • Ati ales bonusul pentru culturi de grau
  • Sunt de acord cu procesarea informatiilor conform GDPR. Pentru detalii click pe link-ul de mai jos
  • Politica date personale
  • Ati ales bonusul pentru culturi de rapita
  • Sunt de acord cu procesarea informatiilor conform GDPR. Pentru detalii click pe link-ul de mai jos
  • Politica date personale

Tehnologia NHDelta

detalii produs

REȚETA CAMPIONILOR!

Nutriția eficientă cu AZOT este baza unor producții mari și de calitate. Reducerea pierderilor prin levigare și volatilizare, consumul energetic redus în plantă, orientarea plantelor spre creștere reproductivă (partea recoltabilă) și mai puțin spre creștere vegetativă înseamnă garanția unei investiții de succes.

SOLUȚIA?

Tehnologia NHDelta – Revoluția în administrarea azotului, folosită deja cu succes la obținerea recordurilor mondiale la grâu și rapiță!

Descarcă voucherul, stabilește suprafața pe care vrei să aplici produsul și comandă acum NHDelta la Distribuitorul tău preferat! În plus, voucherul Aectra îți oferă un tratament gratuit cu produsul ales de tine.

La GRÂU: 3 tratamente cu 5 L/ha de NHDelta aplicate în momente critice ale culturii (la înfrățire, la reluarea vegetației și la frunza stindard) duc la obținerea unui număr crescut de frați productivi și a unor rădăcini bine dezvoltate. Prin furnizarea de azot stabilizat sub formă ureică, plantele cresc mai viguroase, cu internodii mai mici și un număr crescut de spiculețe fertile în spic.

La RAPIȚĂ: 3 tratamente cu 5 L/ha de NHDelta aplicate la 3-4 frunze, la reluarea vegetației și pre-floral duc la obținerea unui număr crescut de ramificații și a unui sistem radicular bine dezvoltat. Prin furnizarea de azot stabilizat sub formă ureică, plantele au tulpini puternice, rezistă mai bine la stres și dezvoltă un numar crescut de silicve fertile.

Tehnologia NHDelta stă la baza obținerii recordului mondial de producție la grâu (16,7 tone/ha în Noua Zeelandă) și rapiță (7 tone/ha în Anglia).

REȚINE! NHDelta – Calea spre producții Record!

** Prin completarea datelor de mai sus sunt de acord ca Aectra sa prelucreze datele cu caracter personal cf. Legilor in vigoare