Comanda Tehnologia NHDelta pentru cultura de Grau sau Rapita

  • Culturi de grau
  • Culturi de rapita
  • Ati ales bonusul pentru culturi de grau
  • Sunt deacord cu procesarea informatiilor conform GDPR. Pentru detalii click pe link-ul de mai jos
  • Politica date personale
  • Ati ales bonusul pentru culturi de rapita
  • Sunt deacord cu procesarea informatiilor conform GDPR. Pentru detalii click pe link-ul de mai jos
  • Politica date personale

Tehnologia NHDelta

detalii produs

RETETA CAMPIONILOR!

Nutritia eficienta cu AZOT este baza unor productii mari si de calitate. Reducerea pierderilor prin levigare si volatilizare, consumul energetic redus in planta, orientarea plantelor spre crestere reproductiva (partea recoltabila) si mai putin spre crestere vegetativa inseamna garantia unei investitii de succes.

SOLUTIA?

Tehnologia NHDelta – Revolutia in administrarea azotului, folosita deja cu succes la obtinerea recordurilor mondiale la grau si rapita:

La GRAU: 3 tratamente cu 5 L/ha de NHDelta aplicate in momente critice ale culturii (la infratire, la reluarea vegetatiei si la frunza stindard) duc la obtinerea unui numar crescut de frati productivi si a unor radacini bine dezvoltate. Prin furnizarea de azot stabilizat sub forma ureica, plantele cresc mai viguroase, cu internodii mai mici si un numar crescut de spiculete fertile in spic.

La RAPITA: 3 tratamente cu 5 L/ha de NHDelta aplicate la 3-4 frunze, la reluarea vegetatiei si pre-floral duc la obtinerea unui numar crescut de ramificatii si a unui sistem radicular bine dezvoltat. Prin furnizarea de azot stabilizat sub forma ureica, plantele au tulpini puternice, rezista mai bine la stres si dezvolta un numar crescut de silicve fertile.

Tehnologia NHDelta sta la baza obtinerii recordului mondial de productie la grau (16,7 tone/ha in Noua Zeelanda) si rapita (6,7 tone/ha in Anglia).

RETINE! NHDelta – Calea spre productii Record!

Comanda acum NHDelta si primesti un voucher pentru 500 kg GRATUIT de Azotat de Amoniu.

** Prin completarea datelor de mai sus sunt de acord ca Aectra sa prelucreze datele cu caracter personal cf. Legilor in vigoare