Detalii Tehnologie

Alege din meniu un produs, completează talonul și primești un voucher pentru un tratament GRATUIT cu produsul selectat:

  • Sunt de acord cu procesarea informatiilor conform GDPR. Pentru detalii click pe link-ul de mai jos
  • Politica date personale

TERRA-SORB COMPLEX

DĂ STARTUL PROFITULUI ÎN CULTURĂ!

Vrei o recuperare rapidă la Rapiță, Grâu sau Orz? Vrei plante mai viguroase, mai rezistente la stres și la posibile accidente climatice?

SOLUȚIA?

TERRA-SORB® Complex biostimulatorul lider în România, aplicat deja de 10 ani de mii de fermieri din toată țara, cu rezultate spectaculoase! Singurul produs pe bază de aminoacizi esențiali de puritate farmaceutică, 100% liberi și utilizabili integral de către plante!

Descarca voucherul, stabileste suprafata pe care vrei sa aplici produsul (minimum 40 L sau multiplu) si comanda acum TERRA-SORB® Complex la Distribuitorul tău preferat! In plus, voucherul Aectra iti ofera un tratament gratuit cu produsul ales de tine. Promotia este disponibila si in varianta pentru culturi BIO.

***************************************************************************************

După perioadele grele prin care au trecut culturile tale de toamnă, devine esențială recuperarea întârzierilor în dezvoltare și formarea unor plante viguroase și rezistente la stres. La culturile de grâu și orz, startul lent al plantelor la desprimăvărare, pe fondul lipsei de precipitatii si al stresului indus de erbicidare, duce la un timp mai scurt de umplere a boabelor. La rapiță, unul dintre cele mai mari pericole pentru cultură este înghețul târziu, mai ales daca se întâmplă în perioada de dinaintea înfloririi. În toate aceste situații, potențialul de producție este afectat semnificativ și iremediabil.

La grâu și orz  1,5 L/ha de TERRA-SORB® Complex aplicați ACUM accelerează metabolismul plantelor și influențează semnificativ înfrățirea productivă (la soiurile cu înfrățire primăvara) și formarea elementelor de productivitate (+15% la numărul de spiculețe fertile și +7% la MMB). La recoltare, fermierii au obținut sporuri medii de producție de 500-600 kg la hectar.

 

La rapiță, TERRA-SORB® Complex este un excelent stimulator al vigorii plantelor. Aplicat la desprimăvărare, în doza de 1,5 L/ha, înlesnește aprovizionarea cu elemente nutritive a plantelor, chiar și în condițiile unui deficit de apă și crește pragul de rezistență la posibilele înghețuri târzii. Aportul suplimentar de aminoacizi crește ramificarea plantelor cu circa 30% și procentul de silicve fertile pe plantă cu circa 50%. La recoltare, fermierii au obținut sporuri medii de producție de 400-500 kg la hectar.

REȚINE! TERRA-SORB® Complex – dă un start rapid și siguranță culturii tale și… 3-4 LEI PROFIT la fiecare LEU investit!

** Prin completarea datelor de mai sus sunt de acord ca Aectra sa prelucreze datele cu caracter personal cf. Legilor in vigoare