Detalii Tehnologie

Alege din meniu un Pachet, completează talonul și primești un voucher pentru un tratament GRATUIT cu fertilizantul radicular FertiCig-R

Pachete Horticultura

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

TERRA-SORB TOAMNA

SIGURANTA CULTURII TALE!

Vrei sa recuperezi intarzierile de rasarire la Rapita, Grau sau Orz? Vrei plante mai viguroase, cu radacina bine dezvoltata, pregatite pentru intrarea in iarna?

SOLUȚIA?

TERRA-SORB – biostimulatorul lider în România, pe baza de aminoacizi esentiali liberi, aplicat deja de 14 ani de sute de fermieri din diferite zone ale țării cu rezultatele spectaculoase.

Completeaza talonul atasat, precizeaza suprafata pe care vrei sa aplici produsul (minimum 50 ha sau multiplu) si vei primi in scurt timp o oferta personalizata. In plus, Aectra iti ofera un voucher pentru un tratament gratuit cu insecticidul ALFAMETRIN 10 EC, fungicidul FEZAN 25 EW, erbicidul RESET 5 EC sau fertilizantul foliar UNIBORE (pentru culturi BIO).


Intrarea bună în iarnă a culturilor de toamnă este esențială în formarea elementelor de productivitate. Unul dintre cele mai mari pericole pentru cultura de rapiță este înghețul, mai ales daca nu este protejată de zăpadă. La cultura de grâu, semănatul întârziat sau pregătirea slabă a terenului poate duce la o creștere insuficientă a plantelor până la intrarea în iarnă. În toate aceste situații, potențialul de producție este afectat semnificativ și iremediabil.

La rapita este un excelent stimulator al vigorii plantelor – aplicat la 6-8 frunze, în doza de 1,5 – 2,0 L/ha, stimulează dezvoltarea sistemului radicular; înlesnește aprovizionarea cu apă și elemente nutritive, chiar și în condițiile unui deficit de apă; crește pragul de rezistență la temperaturi negative. Aportul suplimentar de aminoacizi crește ramificarea plantelor cu circa 30% si procentul de silicve fertile pe planta cu circa 50%. La recoltare, fermierii au obținut sporuri medii de producție de 400-500 kg la hectar.

La grau si orz , 1,5 – 2 L/ha de TERRA-SORB® aplicat în toamnă la 2-3 frunze crește capacitatea de înfrățire a plantelor (+25%) și a elementelor de productivitate (+15% la numărul de spiculețe fertile și +7% la MMB). La recoltare, fermierii au obținut sporuri medii de producție de 500-600 kg la hectar.

RETINE! TERRA-SORB® – aduce siguranta culturii tale și… 2-3 LEI PROFIT la fiecare LEU investit!

** Prin completarea datelor de mai sus sunt de acord ca Aectra sa prelucreze datele cu caracter personal cf. Legilor in vigoare