Comanda TERRA-SORB FOLIAR si primesti un voucher pentru un tratament GRATUIT cu UNIBOR! Voucher recomandat pentru culturile BIO

  • Unibore
  • Ati ales bonus Unibore

  • Sunt deacord cu procesarea informatiilor conform GDPR. Pentru detalii click pe link-ul de mai jos
  • Politica date personale

TERRA-SORB FOLIAR TOAMNA

detalii produs

TERRA-SORB Foliar biostimulatorul lider in Romania, pe baza de aminoacizi esentiali liberi, aplicat deja de 12 ani de sute de fermieri din diferite zone ale tarii cu rezultatele spectaculoase:

La rapita este un excelent stimulator al vigorii plantelor – aplicat la 6-8 frunze, in doza de 2 L/ha, stimuleaza dezvoltarea sistemului radicular; inlesneste aprovizionarea cu apa si elemente nutritive, chiar si in conditiile unui deficit de apa; creste pragul de rezistenta la temperaturi negative. Aportul suplimentar de aminoacizi creste ramificarea plantelor cu circa 30% si procentul de silicve fertile pe planta cu circa 50%. La recoltare, fermierii au obtinut sporuri medii de productie de 400-500 kg la hectar.

La grau si orz, 2 L/ha de TERRA-SORB Foliar aplicat in toamna la 2-3 frunze creste capacitatea de infratire a plantelor (+25%) si a elementelor de productivitate (+15% la numarul de spiculete fertile si +7% la MMB). La recoltare, fermierii au obtinut sporuri medii de productie de 500-600 kg la hectar.

RETINE! TERRA-SORB Foliar – aduce siguranta culturii tale și… 2-3 LEI PROFIT la fiecare LEU investit!

Comanda TERRA-SORB FOLIAR si primesti un voucher pentru un tratament GRATUIT cu Unibore.

Va recomandam acest tip de voucher pentru culturile BIO!

** Prin completarea datelor de mai sus sunt de acord ca Aectra sa prelucreze datele cu caracter personal cf. Legilor in vigoare