Anul 2020 marchează 30 de ani de când AECTRA este partener al fermierilor din România.

Deși suntem onorați că după 30 de ani de inovație si de parteneriat cu fermierii români am devenit liderul de piață al nutriției și stimulării foliare a plantelor, dificultățile majore ce au afectat fermierii români in acest an, ne determină să nu sărbătorim, ci dimpotrivă, considerăm că este momentul să arătăm că suntem aproape de dumneavoastră.

AECTRA ia o decizie puternică pentru a ajuta la reclădirea afacerilor agricole, prin a fi solidară cu fermierii.

De 30 de ani credem în investiția inteligentă în tehnologie, iar pentru campania de toamnă din acest an oferim un discount de solidaritate de 10% din prețul de listă la toate produsele AECTRA, pentru toti fermierii, indiferent de cantitățile achiziționate sau de canalul de distribuție.

Vrem să dăm un semnal pentru restul industriei: problemele economice ale fermierilor sunt reale în acest an și trebuie să fim alături de ei în momentele dificile. Avem răspunderea să acționăm atunci când este mai mare nevoie și dacă suntem preocupați de necesitățile fermierilor români, trebuie să existe un efort comun de reconstrucție.

Tehnologiile integrate AECTRA de nutriție și biostimulare și-au dovedit de-alungul anilor eficiența. Adaptate permanent condițiilor morfologice particulare ale plantelor acestea oferă fermierului opțiuni specifice nevoilor funcție de cultură, fenofază și provocări climatice.

Prin experiențele pe care le-am realizat împreună cu fermierii parteneri, prin testarea și aplicarea tehnologiilor profitului am ajuns la următoarea concluzie: obiectivul schemelor tehnologice integrate este să aducă un plus valoric semnificativ care să merite investiția, rezultatul fiind întotdeauna pozitiv, de cel puțin 150% raport profit versus investiție.

Doar în ultimii 3 ani, AECTRA a efectuat peste 100 de loturi de testare, atât pentru cultura mare, cât și pentru culturile horticole, ceea ce ne-a permis să adaptăm schemele nutriționale la particularitățile locale sau regionale.

AECTRA susține inovația și suntem onorați să fim prima companie din agribusiness-ul românesc ce a adus pe piața agricolă fertilizanții foliari și stimulatorii de creștere și îi încurajăm pe fermieri să investească inteligent, deoarece dacă aceștia au profit, agricultura autohtonă are succes si poate contribui semnificativ la economia românească.

Apelează direct reprezentantul zonal AECTRA sau distribuitorul autorizat AECTRA pentru a beneficia de Discountul de Solidaritate