Soluții personalizate pentru probleme specifice este dorința fiecărui fermier care, inevitabil, are și perioade în care culturile nu se dezvoltă așa cum ar trebui. Enunțul de mai sus ghidează activitatea Aectra Agrochemicals, companie cu un bagaj de cunoștințe acumulat în peste 20 de ani de activitate în România. În ultimii 3 ani, Aectra s-a implicat intensiv în piața de fertilizanți foliari, pe care-i produce la Câmpia Turzii, la Chemical Independent Group. Cele trei linii de formulare, una de fertilizanți hidrosolubili, alta de fertilizanti lichizi și cea de-a treia pentru suspensii, acoperă necesarul din piață. Nivelul calitativ este ridicat, lucru demonstrat de lipsa vreunei reclamații din partea fermierilor care au utilizat produsele Aectra.

La Câmpia Turzii se poate produce orice tip de fertilizant foliar sau radicular, solid sau lichid. Mașinile automate primesc date referitoare la dozele specifice de nutrienți si produc fertilizanți foliari pentru nevoile culturilor fermierilor.

Specialiștii de la Aectra se deplaseaza în fermele din România, pentru a vedea problemele cu care se confruntă agricultorii și, pe baza datelor luate din teren, creează rețeta ideală pentru eliminarea problemelor.

Fertilizanții foliari sunt croiți pe nevoile și cerințele fermierilor și, mai mult, crearea lor este atât de specifică, încât se pot aplica în anumite momente sau faze de cultură indicate de fermier. Iar agricultorii nu trebuie să aștepte prea mult timp. La cateva zile distanță de la cererea făcută, fermierii pot avea produsul pregătit pentru expediere și, apoi, pentru aplicare.

Pentru producția de masă, Aectra are game complexe atât pentru legumicultură, cât și pentru culturile mari, cum ar fi porumbul. Gama de fertilizanți FertiCig-R, compusă din produsele Start, Echilibrat, Maturare și Pârgă, se adresează cultivatorilor de legume. Pentru porumb, FertiCig Maize, cu un conținut bogat în zinc, sulf și azot, este ajutorul de bază ale fermierilor. În plus, NutriCig, cu 20% azot, 20% potasiu, 20% fosfor și microelemente, este singurul astfel de produs lichid (suspensie) creat în România. La capitolul corectorilor de carențe, FertiCig Microelemente este produsul recomandat de Aectra.

Fertilizanții Foliari produși la Câmpia Turzii respecta toate standardele internaționale și au eficiență dovedită pe majoritatea culturilor din România.

Este momentul să fim încrezători în produsele fabricate în țara noastră!

Mai multe detalii despre produsele Aectra puteți gasi pe site-ul companiei –  https://www.aectra.ro/categorie-produs/fertilizanti-foliari/