fbpx

Tehnologie Spanac

img_divider


Biostimulator pe bază de acizi humici 100% natural, cu rol în refacerea fertilităţii solului şi înrădăcinare accelerată, prin creşterea conţinutului de humus, stimularea activităţii microbiene şi deblocarea elementelor nutritive din sol. Conţinutul ridicat de materie organică humificată echivalează cu 7-8 tone de gunoi de grajd, eliminând în plus contaminarea cu seminţe de buruieni şi ouă de dăunători. Se aplică prin fertigare, înainte de răsărire şi la repicare, în doză de 500 ml/1000 m2 sau in solutie de 50 ml/20 L de apa.

Biostimulator radicular cu conţinut ridicat în aminoacizi liberi, cu rol în pornirea timpurie în vegetaţie şi dezvoltarea unor plante viguroase, bogat ramificate, rezistente la stres. Aminoacizii liberi pătrund în interiorul rădăcinilor şi intensifică activitatea de extracţie şi apoi de transport al elementelor nutritive prin rădăcini spre părţile aeriene ale plantei. Se aplică prin fertigare, la răsărire şi la plantarea răsadurilor în solar, în doza de 1 L/1000 m2.

Biostimulator ecologic cu conţinut ridicat în aminoacizi liberi şi microelemente (Mn, B si Zn), cu rol în

creşterea vegetativă, dar şi generativă a plantei. Aminoacizii liberi pătrund în celulele plantei şi măresc activitatea metabolică şi rezistenţa la stres. Microelementele ajută plantele în procesul înfloririi, legării florilor şi dezvoltării precoce a fructelor. Se aplică foliar, în decursul perioadei de creştere vegetativă intensă şi până la înflorit, în doză de 250 ml/1000 m2.

Fertilizant foliar hidrosolubil cu conţinut ridicat de macro – şi microlemente, cu rol în nutriţia echilibrată şi corectarea carenţelor plantei. Se aplică foliar, în faza de formare şi creştere a frunzelor, în doză de 250 g/1000 m2.

Adjuvant pe bază de răşini de pin, cu rol în creşterea eficacităţii tratamentelor. Produsul asigură dispersia uniformă a

soluţiilor pe frunze, creşterea aderenţei şi absorbţiei şi protecţia la spălare timp de 7-10 zile. Se aplică cu fertilizanţii foliari şi produsele de protecţie a plantelor, în doză de 30 ml/1000 m2.

Biostimulator de creştere şi fructificare pe bază de polifenoli, cu rol în proliferarea şi creşterea lăstarilor, fotosinteză, fertilitatea florilor şi formarea fructelor, chiar şi în condiţii de stres biotic şi abiotic. Este utilizat cu succes în peste 70 de ţări de pe 5 continente. Se aplică foliar, în perioada de formare intensă a lăstarilor, la intervale de 7 zile, în doză de 60 ml/1000 m2.

Biostimulator de creştere şi fertilizant foliar, cu un conţinut echilibrat şi divers de N, P, K, microelemente, alge de mare şi multivitamine, cu rol în creşterea cantităţii şi calităţii producţiei. Compoziţia complexă ajută la controlul creşterii vegetative şi înflorirea timpurie, ca şi la activarea mecanismelor naturale de apărare ale plantei pentru o rezistenţă sporită la stres (hidric, termic, fitotoxicitate).Se aplică foliar, în fazele de buton floral, înflorit şi formare fructe, în doză de 50 ml/1000 m2.

Fertilizant foliar hidrosolubil cu conţinut ridicat de N (30%), P, K şi microelemente, cu rol în asigurarea unor

sporuri cantitative şi calitative de producţie. Se aplică foliar în faza de formare şi creştere intensă a frunzelor, tulpinii şi lăstarilor, în doză de 250 g/1000 m2.

Fertilizant foliar cu conţinut ridicat în potasiu (50%), cu rol în păstrarea apei în condiţii de secetă şi acumularea de zaharuri în perioada maturării fiziologice. Se aplică în faza de formare şi creştere a lăstarilor şi cea de maturare a fructelor, în doza de 300 ml/1000 m2.

Biostimulator de creştere şi fructificare cu conţinut ridicat în alge marine (60%), bor şi magneziu, cu rol în creşterea rezistenţei plantelor la stres termic şi hidric (extract de Laminaria digitata). Borul şi magneziul contribuie la formarea şi fertilitatea polenului, respectiv la intensificarea fotosintezei. Se aplică foliar, pe parcursul perioadei de înflorit şi legare a florilor, în doza de

200 ml/1000 m2.

Biostimulator de creştere şi fertilizant foliar cu conţinut ridicat în alge marine (65%), N, P, K şi microelemente, cu rol în creşterea rezistenţei plantelor la stres termic şi hidric (extract de Laminaria digitata) şi echilibrarea nutriţiei. Se aplică foliar, pe parcursul perioadei de formare şi creştere a fructelor, în doză de 300 ml/1000 m2.


Fertilizant foliar cu un conţinut ridicat de calciu (22,5%), magneziu şi azot, cu rol în îmbunătăţirea fermităţii pulpei fructelor şi creşterea rezistenţei la transport şi depozitare. Se aplică foliar, în perioada înfloritului şi la formarea fructelor, în doză de 500 ml/1000 m2.

Interested In This Service? Make An Appointment